fbpx

VILLA BILI DVOR

VILLA BILI DVOR 1
VILLA BILI DVOR 2
VILLA BILI DVOR 3
VILLA BILI DVOR 4
VILLA BILI DVOR 5
previous arrow
next arrow
VILLA BILI DVOR 1
VILLA BILI DVOR 2
VILLA BILI DVOR 3
VILLA BILI DVOR 4
VILLA BILI DVOR 5
previous arrow
next arrow

                      Cjenovnik

        VILA BILI DVOR TUČEPI

Bili dvor Tučepi cijene
Doplate:
Boravišna taksa: 4 KM po danu/osobi

Popusti:
*dijete do 3 godine u sobi ½ , sa  2 odrasle osobe  -Gratis
*dijete od 3-7 godina u sobi ½+1 sa 2 odrasle osobe -50%
*dijete od 7 do 10 godina u sobi 1/3 sa 2 odrasle osobe 30%

Grad Makarska se nalazi na obali Jadranskog mora, u južnom dijelu Hrvatske. Smješten je između planinskih obronaka i kristalno čistog mora, čineći ga popularnom destinacijom među turistima. Makarska je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, dugim šljunčanim plažama i bogatoj kulturnoj baštini.

Grad je smješten u Makarskom primorju, regiji koja obuhvaća područje između planine Biokovo i Jadranskog mora. Biokovo, planinski lanac koji se uzdiže iznad grada, pruža spektakularne poglede na okolicu. Nacionalni park Biokovo omogućava posjetiteljima istraživanje netaknute prirode, planinarenje i uživanje u prekrasnim panoramskim pejzažima.

Makarska ima dugu povijest koja seže unatrag tisućama godina. Grad je bio naseljen još u doba Rimskog Carstva, a tijekom stoljeća bio je pod vlašću različitih civilizacija, uključujući i mletačku republiku. Ova bogata povijest odražava se u arhitekturi grada, s mnogim značajnim građevinama poput crkava, palača i tvrđava.

Plaže u Makarskoj su jedna od glavnih atrakcija. Duge pješčane i šljunčane plaže pružaju savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u suncu Jadranskog mora. Grad također nudi razne vodene aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje, i vožnju brodom.

Ljubitelji noćnog života također će pronaći zadovoljstvo u Makarskoj, gdje se nalazi niz barova, klubova i restorana. Lokalna gastronomska ponuda obiluje svježim morskim plodovima, maslinovim uljem i drugim mediteranskim delicijama.

Sve u svemu, Makarska je privlačna destinacija koja kombinira prirodnu ljepotu, bogatu kulturnu baštinu i modernu zabavu, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta.

VILLA BILI DVOR

Upit

5 + 14 =